Pankoliai
Pankolis – unikali ir universali daržovė, išsiskirianti anyžių kvapu ir skoniu bei sveikatai naudingomis savybėmis. Maistui tinka visos pankolio dalys, todėl jis yra ir prieskonis, ir pagrindinis maisto ingredientas, ir nuo seno medicinoje naudojama priemonė. Ši daržovė gali būti valgoma šviežia – tiek viena, tiek kaip salotų sudedamoji dalis. Tačiau dažniausiai pankolis siejamas su karštais kulinariniais patiekalais, kur jo unikalus skonis dar labiau atsiskleidžia.
Bejo Zaden daug metų skyrė šios daržovės tobulinimui, siekdama sukurti veisles, kurios visapusiškai atitiktų rinkos poreikius. Mūsų pankolių veislės išsiskiria aukšta gumbelių kokybe – forma, lygumu, spalva ir tekstūra. Taip pat jos gerai išsilaiko lauke, pasižymi sveikumu, dideliu atsparumu skilinėjimui, išstypimui bei nepalankioms auginimo sąlygoms, įskaitant karštį. Visa tai lemia gausų ir kokybišką derlių, kuris atitinka net reikliausius rinkos lūkesčius.